Download toegangskaart

Dusseldorp Infra, Sloop & Milieutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop & Milieutechniek behoort tot de top 3 van professionele slopers van Nederland. “Daar mag je best trots op zijn. En dat zijn we ook,” aldus Lex Groenewold vestigingsleider bij het bedrijf. Dusseldorp behoort tot de grotere en duurzame sloopbedrijven van Nederland.

Dusseldorp staat voor duurzaam en verantwoord ondernemen. Een schoon2050 de slogan van de Rentmeester Maurice Beijk is: “Delen is het nieuwe krijgen, hiervoor zijn openheid en transparantie voorwaarden. Dan pas gaan we samen het verschil maken”.

Waarom doet Dusseldorp mee aan de Promotiedagen? “Een stuk relatieonderhoud, laten zien wie we zijn en wat we kunnen. De klant leer je pas kennen en leert jou pas kennen als je elkaar fysiek spreekt.” Dusseldorp wil op de Promotiedagen laten zien dat ze als sloopbedrijf een leverancier van grondstoffen worden voor de bouw van de toekomst. “Nu de grondstoffen schaars worden zullen we met elkaar anders moeten gaan denken en doen.

Bij Dusseldorp kijken ze er dan ook uit om onderlinge contacten te leggen tijdens de Promotiedagen en de afspraken die daar uit voortvloeien. Ook kunnen sparren over de toekomst en hergebruik van materialen staat op het lijstje.

Ons doel op de Promotiedagen is om te laten zien dat we meer zijn dan alleen een sloop-, infra & milieubedrijf, en laten zien dat je het mooiste en beste resultaat kan bereiken door samen te werken.”

Dusseldorp Infra, Sloop & Milieutechniek
Dusseldorp Infra, Sloop & Milieutechniek
Ook de nieuwsbrief ontvangen?