Download toegangskaart

Praktische informatie over de Promotiedagen 2021

De Promotiedagen is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Je kunt het event kosteloos bezoeken op vertoon van een e-ticket.

Coronamaatregelen

Onderstaande Coronamaatregelen zijn op dit moment van toepassing. Deze kunnen echter nog veranderen. Check voor aanvang van het evenement deze pagina voor de meest up-to-date informatie.

Bezoekers

Bezoekers kunnen naar de Promotiedagen op vertoon van een gedownloade entreekaart of een papieren relatiekaart. Daarnaast geldt een coronatoegangsbewijs verplichting. Bezoekers kunnen de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang, samen met een ID-bewijs: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang. Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen via CoronaCheck.

Standhouders/personeel

Ook voor standhouders en personeel geldt dat een geldig coronatoegangsbewijs verplicht is. Bij de standhouders ingang bij de entree, kan men op vertoon van een coronatoegangsbewijs en standhouders kaart een polsbandje verkrijgen waarmee je onbeperkt in- en uit kunt lopen. 

Deelnemers en personeel kunnen de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang, samen met een ID-bewijs: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang. Deelnemers en personeel kunnen deze 3 mogelijkheden tonen via CoronaCheck. 

Openingstijden & Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Dinsdag 9 november 12.00 - 22.00 uur geopend voor bezoekers
Woensdag 10 november 12.00 - 22.00 uur geopend voor bezoekers

Bereikbaarheid Promotiedagen

Rondom Martiniplaza vinden verschillende wegwerkzaamheden plaats. Voor verkeer vanuit Drachten is het hierdoor niet mogelijk om op de westelijke ringweg rechtsaf te slaan naar de Leonard Springerlaan. Dit verkeer moet doorrijden naar de volgende afrit. Lees hier meer over de afsluitingen.

Bezoekers adviseren wij vanwege de wegafsluitingen zoveel mogelijk met de gratis pendelbus, het openbaar vervoer of de fiets naar MartiniPlaza te komen.

Pendelbus

De pendelbus vertrekt elke 15 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt voor de ingang van Martiniplaza. Op P+R Haren en Hoogkerk vertrekt de pendelbus vanaf de bushalte. De pendelbus én het parkeren op de P+R's is gratis, er is hiervoor geen kaartje nodig dus je kunt zo instappen.

Openbaar vervoer

MartiniPlaza is met het openbaar vervoer te bereiken. Plan jouw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets

Kom je op de fiets, dan kun je direct naast de ingang je fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval word je ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.

Parkeergelegenheden

Kom je met de auto, dan adviseren wij de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog twee andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars word je naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De parkeergelegenheden zijn:

  • In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
  • Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.

Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de pendelbusdienst en de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?