Download toegangskaart

Praktische informatie over de Promotiedagen 2021

De Promotiedagen is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Je kunt het event kosteloos bezoeken op vertoon van een e-ticket.

Openingstijden & Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

De volgende editie van de Promotiedagen vindt plaats in november 2022. Data en openingstijden worden in een later stadium bekend gemaakt. 

Bereikbaarheid Promotiedagen

Rondom Martiniplaza vinden verschillende wegwerkzaamheden plaats. In aanloop naar het event vind je op deze pagina de actuele verkeerssituatie en de mogelijkheden die er voor jou zijn om de Promotiedagen te bezoeken.

Vanwege de wegwerkzaamheden adviseren wij bezoekers doorgaans zoveel mogelijk met de gratis pendelbus, het openbaar vervoer of de fiets naar MartiniPlaza te komen.

Pendelbus in samenwerking met Groningen Bereikbaar

Jaarlijks zetten we in samenwerking met Groningen Bereikbaar pendelbussen in. Deze bussen vertrekken elke 15 minuten van P+R Haren en P+R Hoogkerk en stopt voor de ingang van MartiniPlaza. 

Openbaar vervoer

MartiniPlaza is met het openbaar vervoer te bereiken. Plan jouw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets

Kom je op de fiets, dan kun je direct naast de ingang je fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval word je ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.

Parkeergelegenheden

Kom je met de auto, dan adviseren wij de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog twee andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars word je naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De parkeergelegenheden zijn:

  • In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
  • Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.

Klik hier voor de aanrijroute (rood) richting de drafbaan en de looproute (geel) naar MartiniPlaza

Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de pendelbusdienst en de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?