Download toegangskaart

De kracht van persoonlijk contact!

De Promotiedagen is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland. Al 35 jaar zijn wij hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. We brengen ondernemers samen, maken nieuwe verbindingen en laten zien wat voor moois ondernemend Noord-Nederland te bieden heeft. Wij geloven in de kracht van Noord-Nederland en in de kracht van persoonlijk contact. We willen inspireren en bedrijven helpen hun ambities te verwezenlijken. Zo maken we Noord-Nederland sterker!

INFORMEER MIJ OVER DE MOGELIJKHEDEN

De Promotiedagen is er voor iedereen!

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.
De Promotiedagen is er voor iedereen!

Geef je netwerk een boost!

Digitaliseren is goed. Maar het afgelopen jaar heeft ons ook het belang en de kracht van persoonlijk contact laten zien. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. De Promotiedagen geeft je netwerk een boost. Ongedwongen en persoonlijk maak je kennis met ondernemers met wie je kunt samenwerken en laat je jouw bedrijf groeien.  

Geef je netwerk een boost!

Trendgericht programma

Het programma van de Promotiedagen is een feestje. Iedere editie vinden er zo'n 75 sessies plaats, verdeeld over verschillende podia. Met onderwerpen die inspireren, prikkelen en opschudden. Originele en boeiende verhalen, gericht op de laatste trends. 

Trendgericht programma

Clusters & regiopleinen

De Promotiedagen heeft een bruisende beursvloer, met meer dan 20 ondernemerspleinen. Deze pleinen zijn clusters van bedrijven uit een branche, thema, regio of businessclub. Als deelnemer aan een plein leg je makkelijk contact met de doelgroep die voor jou belangrijk is.

Clusters & regiopleinen
Ook de nieuwsbrief ontvangen?