Download toegangskaart

Wij geloven in de kracht van Noord-Nederland

Noord-Nederland is een uitstekende regio om te ondernemen. De regio barst van de ambitie, durf en innovatiekracht. Noord-Nederland heeft de ambitie voorop te lopen op het gebied van nieuwe energie, duurzaamheid en healthy-ageing. Een sterk MKB, ondersteund door een top kennisinfrastructuur. Dat is de kracht van Noord-Nederland. Lokaal uitbesteden is belangrijker dan ooit en door samen te werken maken we Noord-Nederland sterker.

De Promotiedagen versterkt de verbindingen in Noord-Nederland, vergroot de kennis binnen het lokale bedrijfsleven en helpt ze groeien.

Vertel mij meer over de Promotiedagen

Onze belofte

Promotiedagen verbindt en brengt ondernemend Noord-Nederland samen. Wij voorzien in de behoefte van het onderhouden van bestaande relaties, het creëren van nieuwe relaties en geven de mogelijkheid om nieuwe producten of diensten onder de aandacht te brengen bij zakelijk Noord-Nederland.

Wij beloven dat je binnen twee dagen met zoveel mogelijk ondernemers in contact kan komen, jouw netwerk relevant kunt uitbouwen en dat jij na je deelname of bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen en trends in Noord-Nederland. 

Onze belofte

Regionaal & Persoonlijk

Wij geloven in de kracht van Noord-Nederland. Regionaal uitbesteden en samenwerken zorgt voor sterkere bedrijven en een sterkere regio.

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact, in de kracht van samenwerking, in langdurige relaties en zakendoen met de menselijke maat.

Regionaal & Persoonlijk

Betrouwbaar & Flexibel

Wij bieden een hoogwaardig evenement en betrouwbare kwaliteit. We zijn realistisch en houden ons aan onze beloftes. We zijn flexibel en pragmatisch. We denken in oplossingen in plaats van problemen waardoor we zowel start-ups als gevestigde orde in hun behoeftes kunnen voorzien.

Betrouwbaar & Flexibel

Creatief & Inspirerend

We bieden creatieve concepten. We zoeken de juiste vorm bij de inhoud, bedenken in samenwerking met de markt de juiste naadloze concepten en kopiëren niets. Wij inspireren bedrijven om te groeien, door kennis te vergroten en de kracht van het Noord-Nederlandse bedrijfsleven te laten zien. 

Creatief & Inspirerend
Ook de nieuwsbrief ontvangen?