WiNN – Werken in Noord-Nederland

De spanningen op de arbeidsmarkt lopen steeds verder op, ook in Noord-Nederland.
Het aantal werkzoekenden loopt terug, de komende jaren gaan er veel werknemers met pensioen en studenten kiezen na het afstuderen vaak voor een baan in de randstad. Ondernemers beginnen de problemen steeds meer te voelen in hun bedrijfsvoering.

Voor de tweede keer presenteert de Promotiedagen het plein; Werken in Noord-Nederland (WiNN). Het plein krijgt dit jaar een nieuwe locatie, in het hart van de Promotiedagen. WiNN is dé plek voor creatieve oplossingen voor de arbeidsmarkt. Een ontmoetingsplek voor werkzoekenden, studenten, opleiders, professionals en werkgevers. Met out-of-the-box wervingsstrategieën,  trainingen en opleidingen en inspiratie over duurzame inzetbaarheid. Een plein met als doel om vacatures en stageplaatsen te vullen, toptalenten te behouden voor de regio, de aansluiting van onderwijs en bedrijfsleven te verbeteren en mensen te inspireren over de mooiste regio om in te wonen en te werken; Noord-Nederland.

Meld je aan en be a WiNN-er!

We’re Hiring

Deelnemers van de Promotiedagen, die op zoek zijn naar personeel, zijn makkelijk te herkennen aan het We’re Hiring Icoon. Je vindt de icoontje in de deelnemerslijst op de website én op de stand op de beursvloer.

Andere pleinen/podia

WiNN-Partners