WiNN – Werken in Noord-Nederland

De spanningen op de arbeidsmarkt lopen steeds verder op, ook in Noord-Nederland.
Het aantal werkzoekenden loopt terug, de komende jaren gaan er veel werknemers met pensioen en studenten kiezen na het afstuderen vaak voor een baan in de randstad. Ondernemers beginnen de problemen steeds meer te voelen in hun bedrijfsvoering.

De Promotiedagen zet zich in om bij te dragen aan creatieve oplossingen. Op de beursvloer van 2023 introduceren we daarom een nieuw plein; Werken in Noord-Nederland (WiNN).

WiNN is een ontmoetingsplek voor werkzoekenden, studenten, opleiders, professionals en werkgevers. Een plein met als doel om vacatures en stageplaatsen te vullen, toptalenten te behouden voor de regio, de aansluiting van onderwijs en bedrijfsleven te verbeteren en mensen te inspireren over de mooiste regio om in te wonen en te werken; Noord-Nederland.

WE’RE HIRING!
Nieuw bij Promotiedagen: We’re Hiring! Doe jij mee als deelnemer en ben je opzoek naar nieuwe werknemers tijdens de beursdagen? Tijdens het invullen van je bedrijfsprofiel in aanloop naar de beurs kan je tot 3 vacatures openzetten. In de deelnemerslijst verschijnt er een “We’re Hiring”-icoon bij je bedrijfsprofiel. Ook zal er op de beursstand een herkenbaar icoon komen dat jouw bedrijf actief opzoek is naar werknemers. Wie weet loopt jouw toekomstige werknemer naar je toe tijdens de beursdagen…

Meld je aan en be a WiNN-er! 

Andere pleinen/podia

WiNN-Partners