Aanwezig op de beursvloer: Complies

Maandag 24 juli

Complies BV is sinds 1992 de computer groothandel en kennispartner voor alle soorten resellers en zakelijke klanten, inclusief die met fysieke winkels, kantoor aan huis en internetshops. Daarnaast zijn ze ook actief in de refurbished markt, waar ze hoogwaardige en betrouwbare gereviseerde IT-apparatuur aanbieden. “Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid stelt ons in staat om een breed scala aan refurbished producten van topkwaliteit aan te bieden aan onze klanten.”

Het bedrijf is trots om de vertrouwde partner te zijn voor zakelijke aanbestedingen. “Als Complies begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven en organisaties, en we zijn erop gericht om hen te voorzien van op maat gemaakte IT-oplossingen die aan hun specifieke eisen voldoen.” Het professionele team staat klaar om deskundig advies te geven en oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de zakelijke doelstellingen van de klanten.

Complies doet mee aan de Promotiedagen omdat ze ervan overtuigd zijn dat persoonlijk contact en face-to-face interactie essentieel is om vertrouwen op te bouwen en zakelijke relaties te versterken. “Door deel te nemen aan de Promotiedagen, kunnen we onze expertise en toewijding op een toegankelijke manier presenteren.”

“Op de Promotiedagen willen wij uitblinken als de ideale partner voor jouw zakelijke oplossingen. Met op maat gemaakte diensten en onze expertise in duurzaamheid, helpen we jouw bedrijf excelleren terwijl we samen streven naar een circulaire economie. Bezoek onze stand en ontmoet ons toegewijde team.” Ze kijken ernaar uit om te laten zien hoe ze waarde kunnen toevoegen aan jouw zakelijke uitingen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bij Complies bereiden ze zich samen met hun partners Wiseconn, experts in B2B e-commerce, SMiLED, specialisten in duurzame LED-oplossingen, en Ommekeer Trainingen voor op de Promotiedagen. “Een krachtig team voor een succesvolle showcase!” Ze willen hun rol als totaaloplossing voor IT-vraagstukken benadrukken. Bij Complies streven ze naar bewustwording van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en persoonlijk contact, terwijl ze succesvolle en verantwoorde zakelijke oplossingen bieden.

Tijdens de Promotiedagen heeft Complies een ludieke actie: ‘Het Groene Rad van Complies’. “Bij onze ludieke actie draait een groot rad met verschillende duurzame prijzen. Bezoekers krijgen de kans om aan het rad te draaien en kunnen prijzen winnen, zoals refurbished IT-apparatuur, recyclebare gadgets, of kortingen op onze circulaire diensten. Hiermee willen we aandacht vestigen op circulair ondernemen en laten zien dat duurzaamheid leuk en belonend kan zijn!”

Gerelateerd nieuws