Promotiedagen 2024

Hieronder lees je alles over de 37e editie van de Promotiedagen op 5 & 6 november 2024 in Martiniplaza, Groningen.

Deelnemers

Jaarlijks doen er meer dan 450 bedrijven mee aan de Promotiedagen. Groot, klein, gevestigde orde en start-ups. De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB.

Het event is een ontmoetingspunt voor alle sectoren. Een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

 

Pleinen & Podia

De Promotiedagen heeft een bruisende beursvloer, met meer dan 20 ondernemerspleinen. Deze pleinen zijn clusters van bedrijven uit een branche, thema, regio of businessclub. Als deelnemer aan een plein leg je makkelijk contact met de doelgroep die voor jou belangrijk is.

Naast het aansluiten bij een van de ondernemerspleinen is het natuurlijk ook mogelijk om met een algemene deelname aan de Promotiedagen deel te nemen.

Programma

Keynotes, kennissessies, netwerkborrels, workshops, ronde-tafelgesprekken, podcasts, interviews, match-making, pitches…..

Wie de Promotiedagen bezoekt moet goed plannen. Iedere editie vinden er meer dan 80 verschillende bijeenkomsten plaats, verdeeld over diverse podia en pleinen. Met originele en boeiende verhalen die inspireren, prikkelen en opschudden.

 

Plattegrond

Jaarlijks deelt Promotiedagen de beursplattegrond met alle beurspleinen, podia en standhouders om jou op weg te helpen tijdens de beurs.

Klik op de button hieronder om de plattegrond van Promotiedagen 2023 te bekijken.

 

Klik hier voor de beursplattegrond