Aanwezig op de beursvloer: Meilof Riks

Dinsdag 5 september

Meilof Riks is een bedrijf met alle disciplines in huis voor de productie en montage van maatwerk aluminium dak- en gevelproducten voor de zakelijke markt: verkoop, meedenken in het voortraject, werkvoorbereiding, productie en montage. Hiermee bedienen ze onder meer woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders.

Voor de seriematige woningbouw levert Meilof Riks veel prefab aluminium dakgoten, hemelwaterafvoeren, luifels en windveren. Duurzaam, volledig recyclebaar en onderhoudsarm. De lichtgewicht producten vragen geen zware achterconstructies én zijn volledig recyclebaar. De duurzame aluminium producten worden geproduceerd, geleverd en door het montageteam gemonteerd. Ook voor de utiliteitsbouw produceert Meilof Riks veel prefab aluminium dakgoten, dakranden, afdekkers en kaders. De duurzame bouwproducten zijn te produceren in diverse modellen, kleuren en stijlen; naadloos in lengtes tot wel 16 meter.

Bij renovatie nemen ze de zorgen graag uit handen door de levering en montage van de producten te realiseren. De onderhoudsarme aluminium producten passen bij iedere bouwstijl, zowel bij het moderniseren als het behouden van de authentieke uitstraling. De geïsoleerde gevelbanden dragen bij aan het verhogen van het energielabel. Wordt de buitenschil of de daken van woningen vernieuwd en geïsoleerd? Dan passen de bestaande goten vaak niet meer. Ook daarvoor heeft Meilof Riks een ruime keuze uit prefab aluminium beugel- en zelfdragende goten en windveren. 

Waarom doet Meilof Riks mee aan de Promotiedagen? “Wij nemen deel aan de Promotiedagen omdat het de grootste netwerkbijeenkomst in het Noorden is. Hier spreken we vele relaties en leggen we nieuwe contacten. Ook is het een mooie gelegenheid om bij te praten met onze leveranciers.”

Van de vorige edities herinnert het bedrijf zich vooral de gezellige en gemoedelijke sfeer, evenals de vele mooie stands en het grote aantal bezoekers. We kijken vooral uit naar het verwelkomen van de bezoekers op de Promotiedagen en het promoten van zowel ons bedrijf als onze producten.” Meilof Riks staat voor je klaar met een mooie stand en enthousiaste standhouders tijdens de beursdagen.

Lees hier meer over Meilof Riks

Gerelateerd nieuws