Aanwezig op de beursvloer: REIN Advocaten & Adviseurs

Maandag 24 juli

REIN is een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Met advocaten, fiscalisten, financieel adviseurs, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel staan zij iedere dag klaar voor zakelijke klanten en particulieren. Om je écht verder te helpen.

Wij doen al jaren mee aan de Promotiedagen. Dit is voor ons dé plek om ons gezicht te laten zien aan oude en bestaande relaties en om nieuwe relaties op te doen op een ongedwongen manier. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te laten zien wie wij zijn, wat we doen, welke collega’s er werken bij REIN en om de sfeer van ons kantoor te ervaren.”

Bij de vorige edities is het voor REIN het meest bijgebleven dat ze in de afgelopen jaren zoveel ondernemers hebben leren kennen, contacten met oude en bestaande relaties hebben verstevigd, mooie gesprekken hebben gevoerd en ideeën hebben opgedaan door te sparren met andere ondernemers. “Dat geeft frisse energie!”

Komend jaar ligt de focus voor REIN op het overbrengen van kennis op een creatieve en ongedwongen manier. “We willen de bezoekers echt wat meegeven en op weg helpen met juridische en fiscale vraagstukken.”

Het hele kantoor wordt dit jaar betrokken bij de voorbereidingen op de Promotiedagen. “We vinden het belangrijk dat we iets komen brengen en dat ieder team goed meedenkt over hoe zij hieraan kunnen bijdragen.”

REIN heeft dit jaar een ludieke actie op de Promotiedagen. Ze staan met een mobiele bar “Pleiten en Proosten” op de beursvloer. Deze fungeert overdag als een juridisch/fiscaal loket waar je langs kunt lopen om vragen te stellen aan de collega’s. In de avond wordt het loket omgetoverd tot bar en kan je bij de stand netwerken met REIN en andere ondernemers onder het genot van een REIN pilsje.

Gerelateerd nieuws