Aanwezig op de beursvloer: Syplon B.v.

Dinsdag 25 oktober

Syplon b.v. Bouwmanagement & Huisvestingsadvies is een onafhankelijk adviesbureau uit de stad Groningen. Voor hun klanten, waaronder onderwijs, zorg, vastgoed, VvE, retail, industrie en overheid, coördineren en begeleiden ze bouw- en verbouwprojecten. Ook voeren zij het gebouwbeheer uit van panden. Dit houdt het coördineren van onderhoud, het oplossen van storingen en gebreken en het opstellen van meerjarige onderhoudsplannen. Daarnaast is de afdeling Energie binnen het bedrijf gespecialiseerd in vraagstukken over energie en duurzaamheid. “We gaan als het ware op de stoel van de opdrachtgever zitten en zorgen ervoor dat zij het gebouw, de verbouwing, advies óf het onderhoud krijgen wat bij hun wensen en budget past. Hiermee zorgen wij dat u als gebouweigenaar volledig wordt ontzorgd.”

Syplon viert dit jaar, net zoals Promotiedagen, haar 35e-jarige jubileum. Daarnaast staan ze al sinds jaar en dag bij ons op de beursvloer. “In 35 jaar hebben wij ons dienstenpakket en klantenbestand flink mogen uitbreiden. Dit was niet mogelijk geweest zonder ons team. Team Syplon bestaat inmiddels uit 14 zeer enthousiaste, ervaren en gedreven specialisten. Samen met het team en hun partners hebben we in oktober ons jubileum gevierd.” Ze hebben daarnaast ook hun jubileum met opdrachtgevers en relaties gevierd. Tijdens deze viering werd er nog een verrassing onthuld: “Nadat we 35 jaren bouwprojecten voor onze klanten hebben begeleid, gaan we nu ons eigen kantoor bouwenDaarbij willen wij de kwaliteit die wij leveren ook uitstralen in onze eigen huisvesting. We zijn dan ook enorm trots dat we deze stap kunnen maken.”

Waarom staat Syplon jaarlijks op de Promotiedagenterug te vinden? “Wij vinden het prettig om face-to-face contact te hebben en uit te leggen wat Syplon voor een bedrijf is. Ons dienstenpakket is namelijk zo omvattend dat dit in een advertentie of website niet makkelijk uit te leggen is. Daarnaast is het altijd fijn en waardevol om klanten uit te nodigen en relaties op de beurs te ontmoeten.”

Wat is Syplon na al die jaren het meest bijgebleven? “Vijf jaar geleden hebben wij ons 30-jarig jubileum mogen vieren tijdens de Promotiedagen. We hadden toen het hele dak van de stand vol gehangen met ballonnen. Waarin mooie prijzen zaten. Daarnaast is onze stand al jaren herkenbaar vanwege onze pitch & putt baan. Vele bezoekers hebben de afgelopen jaren een poging gewaagd. Met als hoogtepunt vorige jaar 29x achter elkaar het balletje in 1x de hole!”

Het bedrijf omschrijft een geslaagde dag op de Promotiedagen wanneer je zó druk bent geweest, dat je in een keer doorhebt dat je nog niet hebt gegeten. “Dit omdat je er niet aan toekomt vanwege alle leuke en interessante gesprekken die je de hele dag voert. En wanneer we natuurlijk nieuwe realites enthousiast hebben kunnen maken met het dienstpakket van Syplon.”

En wat komt Syplon dit jaar naar de Promotiedagen brengen? “Dit jaar gaan we niet pitch & putten, maar vieren we ons 35-jarig jubileum door onze bezoekers een cadeautje te geven. Op onze stand is een portretfotograaf aanwezig die professionele profielfoto’s maakt voor iedereen die dat wil.

Daarnaast laten we graag aan iedereen onze nieuwbouwplannen zien, nodigen wij potentiële nieuwe medewerkers uit om kennis te maken met Syplon en vertellen we natuurlijk wat Syplon voor iedere pandeigenaar kan betekenen.” Op dinsdag is de energiespecialist van Syplon aanwezig om vraagstukken te beantwoorden en op woensdag kun je terecht voor alle ins-and-outs van bouwmanagement.

“We kijken uit naar wederom gezellige en drukke beursdagen. Waarin we contact hebben met bestaande relaties en mooie nieuwe contacten mogen leggen met relaties en potentiële klanten.”

Gerelateerd nieuws