Beursthema Promotiedagen 2023: Het Nieuwe Noorden

Woensdag 6 september

Hoe ziet het Noorden er in 2040 uit?

Een aantrekkelijke regio, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Een innovatieve regio, met een uitstekende kenniseconomie en ICT infrastructuur. Een duurzame en inclusieve regio, koploper in de energietransitie, en één van de meest circulaire regio’s van Europa. Er zijn goede randvoorwaarden voor een bloeiende toekomst van Noord-Nederland. Volop redenen om de lat hoog te leggen, ambitieus te zijn en de noordelijke bescheidenheid opzij te zetten.

Waar willen we naar toe? Wat zijn de ambities? En welke stappen moeten we nu zetten om deze ambities te bereiken?  De Promotiedagen 2023 staat in het teken van Het Nieuwe Noorden. Op een bruisende beursvloer willen we de noordelijke ondernemers inspireren, versterken we de onderlinge verbindingen en schetsen we de contouren van een bloeiende regio.

Meld je nu aan voor de Promotiedagen!

Het Nieuwe Noorden is in beeld gebracht door Corien Bögels. Corien is vormgever en illustrator. Tevens is ze sneltekenares en maakt ze unieke stopmotion video’s voor bedrijven en instellingen.

Gerelateerd nieuws