Kick-Off – European Digital Innovation Hub Noord-Nederland

7 november tussen 18:00 en 20:00 uur in zaal 5/6 van Martiniplaza.

In een tijd waarin digitalisering essentieel is voor het behoud van de concurrentiepositie en aantrekkingskracht van een regio, heeft het Noorden van Nederland de afgelopen jaren toegewerkt naar een versnelling in digitale transformatie.

De komende zeven jaar zal de European Digital Innovation Hub Noord- Nederland (EDIH NN) deze positie verder uitbouwen door zich in te zetten voor de ontwikkeling van een breed regionaal netwerk dat zich specialiseert in autonome systemen. In nauwe samenwerking met onze partners (Hanze, NHL Stenden, FME, RUG, IPF en NOM) en overige stakeholders uit de regio, bouwen we de komende jaren aan een ecosysteem. Dit ecosysteem vormt een solide basis voor een florerende economie gericht op digitalisering, met de focus op zelflerende en zelfsturende systemen.

Ons programma is samengesteld om bedrijven te ondersteunen bij het digitaliseren en de autonomie in hun producten en processen te verhogen.

Tijdens de kick-off nemen we je mee in onze visie op digitalisering voor het noorden van Nederland en presenteren we ons programma voor de komende jaren. Na afloop nodigen we je uit om te netwerken tijdens onze borrel of de beursvloer van de Promotiedagen te verkennen.

Aanmelden is verplicht om deze kick-off bij te wonen.

Bekijk ook de andere evenementen!