Matchmaking Studenten Bedrijfskunde – S.V. Homerus

Matchmaking plein op WiNN-Plein – 7 november 13:00-14:00

Omdat de stap van student, naar het bedrijfsleven erg groot en intimiderend kan lijken, willen wij als Promotiedagen deze drempel verlagen. Met behulp van speeddate events willen wij studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met bedrijven die opzoek zijn naar stagiairs en werknemers.

Dus ben jij opzoek naar stagiairs of net afgestudeerden? Meld je dan hieronder aan om in gesprek te gaan met studenten Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool, Groningen!

Tijdens deze Matchmaking sessie kom je door korte gesprekken in contact met verschillende studenten die opzoek zijn naar een (afstudeer)stage of toekomstige werkplek! De gesprekken zullen 3 minuten duren en je zal ongeveer 10 studenten spreken. Na afloop is er ruimte om te netwerken en elkaar uitgebreider te spreken.

Homerus is dé studievereniging voor de studie Bedrijfskunde!

Homerus is de studievereniging voor de studie Bedrijfskunde op de Hanzehogeschool te Groningen. Homerus is een verrijking op je studie met leerzame activiteiten als het congres, bedrijfsbezoeken en gastlezingen afgewisseld met gezellige borrels. Studenten die afgestudeerd zijn als ondernemend bedrijfskundige, kunnen na hun studie op verschillende functies en in veel sectoren aan de slag.

Als je je aanmeld voor dit event zal er contact met je op genomen worden hoe laat en waar jij verwacht wordt.

Bekijk ook de andere evenementen!