Nieuwe Noorden Talkshow – Het Digitale Noorden

Nieuwe Noorden Studio – 8 november 13:45-14:30 – Alex van Ginneken, Eva van Leeuwen en Tammo Bijmolt

Digitalisering is één van de pijlers van Het Nieuwe Noorden. Een stortvloed van nieuwe technologieën biedt nieuwe kansen en het Noorden heeft de ambitie om koploper te zijn in de digitale transitie. We zijn goed op weg, Groningen geldt inmiddels als één van de belangrijkste IT steden van het land. Maar zijn de noordelijke ondernemers wel klaar voor een digitale toekomst? Hebben we wel de vaardigheden in huis om koploper te blijven? Wat zijn precies de kansen?

Rob gaat in gesprek met drie specialisten; Alex van Ginneken, Eva van Leeuwen en Tammo Bijmolt. Alex van Ginneken is ondernemer en business coach. Hij deed onderzoek naar de kansen van AI en kwam tot de conclusie; “Dit is de grootste kans ooit”.

Eva van Leeuwen is onderneemster en oprichter van YFK Research & Marketing (Leeuwarden en Groningen) en Young Heroes. Een platform waar ze jong talent koppelt aan deskundige coaches en ze voorziet van training en ontwikkeling. Tammo Bijmolt is directeur van het Groningen Digital Business Centre, een wetenschappelijk digitaal broeinest van de RUG, waar kennis over innovatie en digitaal ondernemen ontwikkeld en gedeeld wordt.

Bekijk ook de andere evenementen!