Onze Regio in Beeld – Werk in Zicht

7 november tussen 14:30 en 17:30 in de Springerzaal van Martiniplaza.

De werkgelegenheid groeit gestaag, het aantal vacatures neemt toe en steeds meer werkgevers hebben moeite met het vinden van geschikt personeel. Werkzoekenden hebben volop kansen, maar tegelijkertijd hebben mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nog steeds moeite om werk te vinden. Wat betekent dit specifiek voor werkgevers in onze arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe? En welke oplossingen zijn er om de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen?

Deze vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst Onze Regio in Beeld, die, tijdens de Promotiedagen door Werk in Zicht wordt georganiseerd.

Voorafgaand aan de presentatie wordt een rondleiding over de beursvloer georganiseerd, waarbij in de oplossingen die zij bedacht hebben om de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen. 
Je bent van harte uitgenodigd om deze tour mee te maken, en de presentatie van Regio in Beeld bij te wonen.

Programma

14.00 uur: Inloop
Verzamelen op het WINN-plein.
Werk in Zicht is dit jaar partner van het WINN-plein (Werken in Noord-Nederland).
14.30 uur: Promotour
Rondleiding langs verschillende pleinen met ontmoetingen met het bedrijfsleven over de kansen en mogelijkheden binnen diverse groeiende sectoren en organisaties.
15.30 uur: Regio in Beeld
Plenair programma in de Springerzaal met onder meer de presentatie Regio in Beeld, over de stand van zaken en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt door Erik Oosterveld, arbeidsmarktadviseur UWV.
16.30 uur: Napraatborrel                  
Napraten en netwerken onder het genot van een drankje en een hapje op het WINN-plein.

Aanmeldenkan via Presentatie Regio in Beeld 2023 – Werk in Zicht en is verplicht.
Vergeet niet aan te geven of je mee wilt doen met de tour. 

Bekijk ook de andere evenementen!