Opening Promotiedagen 2022

De opening van Promotiedagen 2022

Het zijn turbulente tijden. We zijn nog maar nauwelijks bijgekomen van Corona of een reeks van crises komen op ons af. Energie, stikstof, klimaat, arbeidsmarkt, woningmarkt…. Het is onmiskenbaar; we leven in een tijd van transitie. Hoe beïnvloedt dit je onderneming. Pas je je aan of blijf je rotsvast? Hoe bepaal je je koers?

Als iemand in Nederland iets kan vertellen over leiderschap onder de moeilijkste omstandigheden, dan is het voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm. Met 40 jaar ervaring als militair leerde hij alles over het bouwen van sterke en vertrouwde teams.

“In goede tijden is leiderschap makkelijk, maar de momenten van écht leiderschap zijn in slechte tijden.”

In zijn presentatie legt hij uit hoe zijn carrière werd gevormd door een liefde voor vrede, niet een verlangen naar bloedvergieten – en waarom we legers nodig hebben als we vrede willen.

Van Uhm — die zijn zoon verloor aan een bermbom in Afghanistan in 2008 – heeft een missie om mensen te inspireren, om de wereld een betere plek te maken. Hij vertelt over het belang van waarden als respect, vertrouwen, elkaar proberen te begrijpen voordat je een mening vormt en verantwoordelijkheid nemen.

Peter van Uhm is een van Nederlands meest inspirerende sprekers, met een boodschap waar een ondernemer echt iets van kan leren. Mis het niet!

Aanvang: 10:15 – 10:45

Opening: 10:45 – 12:00

Evenement kaarten aanvragen

Meer bezoekers toevoegen (max 20)