Download toegangskaart

Aanwezig op de beursvloer: Meceda

Dinsdag 12 oktober

Meceda, Dé groeipartner voor bedrijven met ambitie.

Meceda is in 2011 opgericht met het idee dat marketing een van de middelen is voor groei. Ze werken graag voor bedrijven met een sterke groeiambitie en denken daarom altijd mee over je propositie.

Het team van Meceda is leergierig, jong en klantgericht. Ze doen er alles aan om zelf te groeien en om klanten te helpen om hun groeiambities te bereiken. Ze stellen zich dienstbaar op. Ze zijn gedreven en houden van nieuwe uitdagingen.

De klanten van Meceda zijn veelal gevestigd in de regio Noord-Nederland dus voor hen is dit de uitgelezen kans om veel relaties te spreken en zich te presenteren aan een groot publiek.

Ze zullen ze op het FC Groningen Plein een presentatie geven met het onderwerp; Van ZZP naar MKB en op de stand de mogelijkheid om te draaien aan het Rad van Fortuin waar je diverse prijzen kan winnen. Bijvoorbeeld een maand gratis SEO-ondersteuning, het gratis opzetten van je Google Ads campagne en zelfs een gratis website t.w.v. € 2000!

Het doel wat ze voor ogen hebben is redelijk simpel: “Wij zijn Meceda, we zijn er om jou te laten groeien, te helpen en te inspireren.” Op de beurs zelf willen ze niets liever dan met ondernemers in contact komen die ambitie hebben om te groeien.

Bekijk hier de website van Meceda 

 

Ook de nieuwsbrief ontvangen?