Download toegangskaart

Aanwezig op de beursvloer: CBEE Remarkable

Dinsdag 4 oktober

CBEE Remarkable, Salesforce (CRM) en FinancialForce (ERP) partner is gevestigd in het mooie Groningen en bestaat uit een groep jonge, ambitieuze mensen die bedrijven helpen om hun doelen te behalen. Ze implementeren, optimaliseren en leveren support voor oplossingen op het force.com platform. Daarbij ondersteunen ze bedrijven met het stroomlijnen van het proces van lead tot cash op één platform. Het lead tot cash principe houdt het gehele proces van marketing, sales, finance en service in. Het primaire doel: organisaties helpen hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

CBEE Remarkable staat dit jaar nieuw op de Promotiedagen. Waarom zijn jullie enthousiast geworden voor een deelname aan de beursvloer? “We waren voorgaande edities ook aanwezig, maar als bezoeker zonder eigen stand. Als bezoeker waren we al erg enthousiast over de organisatie van het evenement en de deelnemers die hier hun eigen invulling aan geven. We hopen er dit jaar, samen met de andere deelnemers en bezoekers, weer inspirerende dagen van te maken. Daarnaast sluit waar Promotiedagen voor staat ook goed aan bij onze drie kernwaarden: Dichtbij, Ambitieus en Samen. Dit willen wij uitdragen naar zakelijk Noord-Nederland. Kortom, we hebben niet lang hoeven nadenken over deelname dit jaar!”

Het bedrijf komt samen met alle andere bedrijven veel gezelligheid en leuke activiteiten brengen. Ook gaat het team meer vertellen over de oplossingen waar ze organisaties mee ondersteunen. “Wij geloven in de kracht van Salesforce en FinancialForce om bedrijven te helpen bij het maken van impact. Ook dat willen we graag naar de beursvloer brengen. We merken dat in Noord-Nederland nog onwetendheid heerst over deze twee systemen en daar gaan wij met ons team verandering in brengen!”

Waar kijkt CBEE Remarkable het meest naar uit tijdens de beurs? “We hopen bovenal dat het twee hele leuke, gezellige dagen gaan worden. De ervaring van voorgaande edities zijn uitstekend en hier willen we graag een vervolg aan geven met onze eerste deelname. We zijn ook erg enthousiast over onze presentatie op het FC Groningen Plein, waarin we mogen vertellen hoe we FC Groningen helpen met de kracht van Salesforce.”

Iedereen binnen het bedrijf levert een bijdrage om het evenement zo succesvol mogelijk te laten worden. Er moet natuurlijk een hoop georganiseerd worden, van standaankleding tot aan het maken van een kleine demo voor bezoekers. “Iedereen is erg enthousiast dus we hebben er alle vertrouwen in!”

Het doel wordt om bedrijven in Noord-Nederland kennis te laten maken met CBEE Remarkable: “Wie we zijn, waar helpen we bedrijven mee en waar zijn we echt sterk in.”

Bekijk hier meer over CBEE Remarkable

Ook de nieuwsbrief ontvangen?