Download toegangskaart

Peter van Uhm opent de Promotiedagen!

Donderdag 20 oktober

We leven en ondernemen in een bijzondere tijd. We zijn nog maar nauwelijks bijgekomen van corona of een reeks van crises komen op ons af. Energie, stikstof, klimaat, arbeidsmarkt, woningmarkt… Het is onmiskenbaar; we leven in een tijd van transitie. De Promotiedagen biedt houvast, met een uitgebreid programma over Ondernemen in Turbulente Tijden. De aftrap wordt gedaan door generaal b.d. Peter van Uhm.

Peter van Uhm – Écht leiderschap toont zich in slechte tijden

Als iemand in Nederland iets kan vertellen over leiderschap onder de moeilijkste omstandigheden, dan is het voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm.
Met 40 jaar ervaring als militair leerde hij alles over het bouwen van sterke en vertrouwde teams.

“In goede tijden is leiderschap makkelijk, maar de momenten van écht leiderschap zijn in slechte tijden.”

In zijn presentatie legt hij uit hoe zijn carrière werd gevormd door een liefde voor vrede, niet een verlangen naar bloedvergieten - en waarom we legers nodig hebben als we vrede willen.

Van Uhm — die zijn zoon verloor aan een bermbom in Afghanistan in 2008 – heeft een missie om mensen te inspireren, om de wereld een betere plek te maken. Hij vertelt over het belang van waarden als respect, vertrouwen, elkaar proberen te begrijpen voordat je een mening  vormt en verantwoordelijkheid nemen. Peter van Uhm is een van Nederlands meest inspirerende sprekers, met een boodschap waar een ondernemer echt iets van kan leren. Mis het niet!  

De opening vindt plaats op Dinsdag 8 november.

Ontvangst:          10:15 – 10:45 uur

Opening:             10:45 – 12:00 uur

Bekijk hier de TED talk van Peter ban Uhm: "Waarom ik koos voor een geweer" >>

Klik hier om je aan te melden

Ook de nieuwsbrief ontvangen?