Het Hogeland Plein

Het Hogeland laat zich zien op de Promotiedagen! 
Afgelopen jaar deden maar liefst 45 (!!) enthousiaste bedrijven mee en zorgden voor een bruisend, levendig plein. Sluit jij dit jaar ook aan?

Het Hogeland biedt met de industrie in de Eemshaven en het toerisme in het Lauwersmeergebied een ideaal ondernemersklimaat. Samen met de stad Groningen en de haven van Delfzijl, is Het Hogeland de trekker van de economie in Groningen.

Het Hogeland is een uitstekende regio om te ondernemen. De gemeente stimuleert de groei van werkgelegenheid in sterke sectoren als energie, landbouw, agri&food, havens, logistiek, biochemie en recycling. Daarnaast is de Regio Noord-Groningen hard op weg om één van de koplopers in de groene economie te worden. De Eemshaven ontwikkelt zich tot het groene stopcontact van Nederland.

Met een eigen diepzeehaven, een groeiend aanbod van duurzame energie en een agrarisch achterland met een stevig chemiecluster in Delfzijl wordt dat proces flink versneld. Niet voor niets staat Het Hogelandplein dan ook in open verbinding met het naastgelegen Haven- & Industrieplein.

Wil jij je aansluiten bij het Hogeland Plein?

Andere pleinen/podia

Mede mogelijk gemaakt door