De Partners van het WiNN-Plein

Donderdag 8 juni

Zonder enthousiaste partners geen Promotiedagen! Onze partners zijn belangrijk voor ons en maken de beursvloer compleet. Bekijk hieronder de partners van het WiNN-plein. Houd onze socials in de gaten voor updates over het programma en activiteiten van onze partners.

Make it in the North
Het project Make it in the North faciliteert de ontmoeting tussen bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe, en Engelssprekende werkzoekenden. Dit doen ze door middel van verschillende evenementen en een Engelstalig carrièreplatform waarop noordelijke bedrijven zichzelf en hun vacatures gratis kunnen laten zien.

Werk in Zicht
Hoe voorkom je dat jouw bedrijfsvoering en -ontwikkeling wordt belemmerd door personeelstekort? Hoe kun je ongezien arbeidspotentieel in zetten? Hoe kan goed werkgeverschap daaraan bijdragen? Als samenwerkingsverband van de arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe zal Werk in Zicht zorgen voor veelzijdige en informatieve workshops en sprekers.

S.V. Homerus
S.V. Homerus is de studievereniging van de studie Bedrijfskunde en streeft er naar om de kloof tussen de studie en het werkveld te verkleinen. Ze kijken ernaar uit om in gesprek te gaan met de verschillende bedrijven op het evenement om te kijken wat de toekomst te bieden heeft voor hun leden.

STUDENT-labs
STUDENT-labs biedt een win-winsituatie voor zowel bedrijven als studenten. Studenten en pas afgestudeerden bieden binnen verschillende vakgebieden advies, ondersteuning en uitvoering aan organisaties in Noord-Nederland. Op deze manier brengt STUDENT-labs een frisse en vernieuwende blik zonder beperkende kaders.

Klik hier voor meer informatie over het WiNN Plein

Gerelateerd nieuws