Matchmaking Studenten Communicatie, Media & Marketing – S.V. KIC

Matchmaking plein op WiNN-Plein – 7 november 14:30-15:30

Omdat de stap van student, naar het bedrijfsleven erg groot en intimiderend kan lijken, willen wij als Promotiedagen deze drempel verlagen. Met behulp van speeddate events willen wij studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met bedrijven die opzoek zijn naar stagiairs en werknemers.

Dus ben jij opzoek naar stagiairs of net afgestudeerden? Meld je dan hieronder aan om in gesprek te gaan met studenten van de Communicatie opleidingen aan de Hanzehogeschool, Groningen!

Tijdens deze Matchmaking sessie kom je door korte gesprekken in contact met verschillende studenten die opzoek zijn naar een (afstudeer)stage of toekomstige werkplek! De gesprekken zullen 3 minuten duren en je zal ongeveer 10 studenten spreken. Na afloop is er ruimte om te netwerken en elkaar uitgebreider te spreken.

KIC staat voor ‘Kien In Communicatie’ en is dé studievereniging voor het Instituut voor Communicatie, Media & IT.

Naast alle sociale activiteiten hebben we ook een aantal studie gerelateerde activiteiten, waarbij studenten op een leuke manier het bedrijfsleven beter kunnen leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsbezoeken, workshops en het KIC Congres. Studenten die afgestudeerd zijn kunnen breed ingezet worden in de media, marketing en communicatie.

Als je je aanmeld voor dit event zal er contact met je op genomen worden hoe laat en waar jij verwacht wordt.

Bekijk ook de andere evenementen!