Plein Westerkwartier-Noordenveld-Tynaarlo

De gemeenten Westerkwartier-Noordenveld-Tynaarlo hebben een eigen, unieke identiteit in Noord-Nederland. De drie gemeenten zetten nadrukkelijk in op verduurzaming en vergroening in Het Nieuwe Noorden. Levendig en vitaal, nabij de natuur. Een plek waar je op een prettige manier wonen en werken kunt combineren. Een plek waar je kunt Ondernemen in het groen!

Het Ondernemersplein van de Gemeenten Westerkwartier-Noordenveld-Tynaarlo is een vaste waarde van de Promotiedagen. 2023 wordt een hele bijzondere editie. Het plein krijgt een nieuwe, spectaculaire uitstraling passend bij de duurzame ambities van de regio. Groen, levendig en vitaal… Een bruisend plein, waar je kennis kan maken met de bedrijven uit de regio, waar je bekenden ontmoet, nieuwe contacten legt, ideeën uitwisselt en geïnspireerd raakt door de ambities van W-N-T.

Naast de standaard deelnamemogelijkheden van Promotiedagen zijn er nieuwe, laagdrempelige deelnamemogelijkheden voor het plein. Let op: De standaard standbouw op dit plein is zwart.

Wil je er ook bij zijn?

Andere pleinen/podia

Mede mogelijk gemaakt door