Promotiedagen 2023

Hieronder lees je alles over de 36e editie van de Promotiedagen op 7 & 8 november 2023 in Martiniplaza, Groningen.

Beursthema Promotiedagen 2023

Het Nieuwe Noorden

Hoe ziet het Noorden er in 2040 uit?

Een aantrekkelijke regio, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Een innovatieve regio, met een uitstekende kenniseconomie en ICT infrastructuur. Een duurzame en inclusieve regio, koploper in de energietransitie, en één van de meest circulaire regio’s van Europa. Er zijn goede randvoorwaarden voor een bloeiende toekomst van Noord-Nederland. Volop redenen om de lat hoog te leggen, ambitieus te zijn en de noordelijke bescheidenheid opzij te zetten.

Waar willen we naar toe? Wat zijn de ambities? En welke stappen moeten we nu zetten om deze ambities te bereiken?  De Promotiedagen 2023 staat in het teken van Het Nieuwe Noorden. Op een bruisende beursvloer willen we de noordelijke ondernemers inspireren, versterken we de onderlinge verbindingen en schetsen we de contouren van een bloeiende regio.

Meld je aan voor de Promotiedagen

Deelnemers

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

 

Pleinen & Podia

De Promotiedagen heeft een bruisende beursvloer, met meer dan 20 ondernemerspleinen. Deze pleinen zijn clusters van bedrijven uit een branche, thema, regio of businessclub. Als deelnemer aan een plein leg je makkelijk contact met de doelgroep die voor jou belangrijk is.

Naast het aansluiten bij een van de ondernemerspleinen is het natuurlijk ook mogelijk om met een algemene deelname aan de Promotiedagen deel te nemen.

Bekijk hier alle Pleinen & Podia

Programma

Het programma van de Promotiedagen is een feestje. Iedere editie vinden er zo’n 30 sessies plaats, verdeeld over verschillende podia. Met onderwerpen die inspireren, prikkelen en opschudden. Originele en boeiende verhalen, gericht op de laatste trends.

Via onderstaande button vind u te zijner tijd het programma van Promotiedagen 2023

Klik hier voor het programma

Plattegrond & Magazine

Jaarlijks deelt Promotiedagen een speciaal beursmagazine met informatie over de presentaties op de beursvloer, de pleinen en podia en een beursplattegrond om jou op weg te helpen tijdens de beurs.

Via onderstaande button vind u te zijner tijd de beursplattegrond en het beursmagazine van Promotiedagen 2023

Bekijk hier de plattegrond en het beursmagazine